Referenser

Det går tretton chefsrekryterare på dussinet. Varför ska du välja att samarbeta med just oss? Det här är vad några av våra kunder säger:

Bitte Ferngren - Scandic Hotels
Bitte Ferngren
SVP Group Human Resources and Sustainability - Scandic Hotels

Jag har under åren haft förmånen att samarbeta med Valter i ett antal rekryteringar, mestadels till seniora roller inom HR. Det jag har uppskattat med vårt samarbete är:

  • Att han förstår kravprofilen kopplat till affärsbehoven, men att han också utmanar mig i vad det är vi behöver för profil för att leverera på uppdraget
  • Att han alltid levererar starka kandidater som passar in på profilen, men har oftast också en eller ett par mer spännande kandidater som har en profil lite utanför det traditionella
  • Att han är professionell och trevlig i sitt bemötande, alltid levererar med hög kvalitet och på tid
Björn Sjögren - Looström
Björn Sjögreen
VD - Looström

Valter och jag har samarbetat i flera års tid och på olika bolag. Han har hjälpt mig med ett flertal rekryteringar där vi sökt kandidater med utmanande profiler, såväl kvalificerade specialistroller som chefsroller på ledningsgruppsnivå. Samtliga rekryteringar har genomförts på ett professionellt sätt och med utmärkt resultat. Jag uppskattar särskilt Valters konsultmässiga höga servicenivå genom hela processen.

Skoog Stjerna Chefsrekrytering och Assessment
Katrin Murray
HR Business Partner Nordics -Euler Hermes

Jag har under två års tid haft förmånen att samarbeta med Ken som hjälpt oss i rekryteringssammanhang vid flertalet tillfällen.

Ken är professionell, engagerad och besitter en stor kunskap vilket varit till stor hjälp för oss. Ken har även hjälpt till med nya infallsvinklar där det behövts och varit väldigt lätt att samarbeta. Han har alltid levererat efter förväntningar och jag kan varmt rekommendera Ken

Skoog Stjerna Chefsrekrytering och Assessment
Johan Fahrbring
Head of SBM Försäkring

Jag har haft förmånen att arbeta tillsammans med Ken i både rekryteringssammanhang och som coach. Han har alltid agerat professionellt och levererat mer än det jag förväntat mig. Det som gör Ken till min “go-to-person” inom dessa områden och det som skiljer honom från andra är hans engagemang. Det är sällan man träffar en person som så genuint engagerar sig i dina utmaningar och dig som person på det sätt som Ken gör. Jag vill varmt rekommendera Ken och jag hoppas att vi får möjlighet att arbeta tillsammans vid fler tillfällen

Johan Zethraeus
Verkställande direktör -Hjerta

Ken is a highly motivated and driven person with strong skills in sales and strategy. Ken combines a strong drive and a strong strategic capability in all his efforts. I can highly recommend Ken to all positions involving sales, growth and/or strategic development and implementation.

Elisabeth Bley Arvidsson - PR Vård
Elisabeth Bley Arvidsson
VD - PR Vård Hemsjukvård

Professionell och strukturerad och samtidigt varm och inkännande, det är min beskrivning av Valter Stjerna. PR Vård har genomfört flera mycket lyckade rekryteringar tillsammans med Stjerna & Partner, redan vid första mötet tyckte jag mig fått en rekryterare som ingick i ”mitt team”, en i gänget, som känner till och som vill vårt företag väl, en partner i sann bemärkelse, inte bara ett ord. Vi har använt tjänster både när vi påbörjat egna rekryteringar där Valter kunnat stödja med tester, djupintervjuer och referenstagning, ett ovärderligt komplement, och även haft ett stort stöd när vi fått hjälp med hela rekryteringsprocessen. När vi varit vilsna kring rollformuleringar, så kommer Valters kluriga frågor och guidar oss rätt, vi i företagsledningen har fått en kollega att bolla med. Jag kan varmt rekommendera Stjerna & Partner.

Stäng meny