På Skoog Stjerna är vi experter inom Executive Search och brinner för att förstå unika utmaningar inom olika företag. Vi matchar de bästa kandidaterna för tillväxt och kommersiella chefsroller med högsta sekretess. Med över 80 års samlad erfarenhet och ett brett nätverk av kontakter, har vi genomfört framgångsrika rekryteringar inom många olika branscher.

Vi specialiserar oss huvudsakligen på affärsorienterade roller eftersom vi brinner för att skapa långvariga relationer och reellt värde. Innan varje uppdrag genomför vi noggrant arbete för att fullt ut förstå vad som krävs för framgång inom er organisation och den specifika bransch ni verkar inom. Vi använder olika metoder som psykometriska tester och djupintervjuer för att förstå kandidaternas potential och skapa förutsättningar för en effektiv onboarding.

Vid rekrytering till nyskapade roller hjälper vi företag att definiera mål och organisatoriska framgångsfaktorer för att sedan översätta dem till specifika färdigheter och kompetenser. På så sätt säkerställer vi en mer träffsäker rekryteringsprocess även när uppdraget inte är tydligt definierat och målen är rörliga.

Vårt huvudfokus ligger på att säkerställa att den valda kandidaten inte bara passar rollen, utan även trivs och blomstrar inom er organisation. Vi tar initiativet och ansvarar för hela rekryteringsprocessen och ser till att ni hålls kontinuerligt uppdaterade. Med vårt breda nätverk och gedigna erfarenhet är vi en pålitlig partner för företag som strävar efter att bygga starka team och framgångsrikt ledarskap.

Hur kan vi hjälpa dig? Och visste du att vi också framgångsrikt rekryterar till styrelseuppdrag?  

Adress

Skoog Stjerna
Kungsgatan 64, 111 22, Stockholm

Lämna ett meddelande

First Name
Email
Message
Vi hör av oss så snart som möjligt!
Något gick fel. Vänligen dubbelkolla att du fyllt i alla fält på rätt sätt.