Coachning av säljchefer och säljteam

En strukturerad process för att utvärdera kompetenser, färdigheter och potential.

Home » Coachning av säljchefer och säljteam

Coachning av säljchefer, säljteam och säljare

Våra assessments program hjälper er att identifiera och utvärdera era säljtalanger. Med avancerade metoder och verktyg erbjuder vi skräddarsydda program för att utveckla ert ledarskap inom försäljning, lyfta nyckelpersoner inom försäljning till nya höjder eller få ett säljteam att lyckas bättre tillsammans.

Vi erbjuder tre olika program inom säljutveckling där alla baseras på coachning som metod för utveckling:

Våra coachningsprogram

Sales Management Coaching Program

Vi är erfarna coachkonsulter som genom en kombination av beprövade modeller, material och personlig coaching arbetar med att stärka din förmåga att leda och motivera ditt säljteam, etablera effektiv struktur och implementera framgångsrika försäljningsstrategier.

Detta skräddarsydda coachningsprogram fokuserar på att utveckla ledarskapsförmågor inom försäljning och affärsstrategi för ledande befattningshavare inom företaget. Genom en kombination av beprövade modeller, material och personlig coaching arbetar med att stärka din förmåga att leda och motivera ditt säljteam, etablera effektiv struktur och implementera framgångsrika försäljningsstrategier. Vi anpassar oss efter dina specifika behov och målsättningar för att säkerställa en påtaglig och varaktig förändring.

Sales Team Training Program

Vi är erfarna säljcoacher som genom en kombination av affärsrådgivning och grupputbildning fokuserar på att förbättra försäljningstekniker, förståelse för kundens behov och förmågan att hantera olika försäljningssituationer.

Vårt SalesTeam Training Program är utformat för att ge säljarna den kunskap, färdigheter och motivation de behöver för att nå sina försäljningsmål. Genom en grupputbildning fokuserar vi på att förbättra försäljningstekniker, förståelse för kundens behov och förmågan att hantera olika försäljningssituationer. Med vårt program får säljarna verktygen de behöver för att lyckas och överträffa sina mål.

Jump Start & Accountability Program

Vi är erfarna coachkonsulter som genom personlig coaching och regelbunden uppföljning säkerställer att du får den nödvändiga drivkraften och stödet för att maximera din försäljningspotential och nå affärsmässig framgång.

Detta intensiva coachingprogram är utformat för att ge ägare och interimkonsulter en snabb och effektiv start på sin försäljningsstrategi. Vi fokuserar på att identifiera och implementera snabba vinstgenererande åtgärder samt etablera en tydlig ansvarsstruktur och mätbara mål. Genom personlig coaching och regelbunden uppföljning säkerställer vi att du hålls ansvarig och uppnår resultat på kort och lång sikt. Med vårt JumpStart and Accountability Coaching Program får du den nödvändiga drivkraften och stödet för att maximera din försäljningspotential och nå affärsmässig framgång.

Vår coachkompetens

På Skoog Stjerna erbjuder vi erfarna professionella coacher som är ACC eller PCC-certifierade av ICF (International Coach Federation). Vi arbetar med såväl kända modeller som egna modeller kopplade till affärer och tillväxt. Vid önskemål och för ökad självinsikt, använder vi personlighetstester från testleverantören Psykologisk Metod.

Varför välja Skoog Stjerna för coachning?

Expertis och Erfarenhet: Våra coacher har omfattande erfarenhet och ICF certifiering, vilket säkerställer hög kvalitet och effektivitet i coachningen.

Skräddarsydda Lösningar: Vi anpassar våra program efter dina specifika behov och mål för att säkerställa en påtaglig och varaktig förändring.

Resultatorienterad Coachning: Vi fokuserar på att leverera mätbara resultat som stödjer din långsiktiga framgång.

Kontakta oss idag

Låt Skoog Stjerna hjälpa era chefer och ledare nå nästa nivå. Kontakta oss idag för att diskutera era behov och hur vi kan stödja er i att bygga starka team och ett framgångsrikt ledarskap.

Tack för ditt meddelande. Vi hör av oss snart!
Ett fel har uppstått. Vänligen se till att din e-post är korrekt ifylld.

Adress

Skoog | Stjerna
Kungsgatan 64, 111 22 Stockholm

Hittar du inte det du letar efter?

Ken Skoog föreläsning inom försäljning

Föreläsning inom försäljning och trender

Vill du ta ditt säljteam till nästa nivå? Skoog Stjerna erbjuder inspirerande och insiktsfulla föreläsningar inom värdebaserad försäljning, skräddarsydda efter din organisations specifika behov. 

Ken visar hur utbildningen går till

Säljutbildning

Som VD, medlem i en ledningsgrupp eller säljchef vet du hur viktigt det är att utveckla ditt försäljningsteam och säkerställa långsiktig tillväxt. Vi har flera utbildningar för olika situationer.