Affärsutveckling

Utveckla din affärsverksamhet och försäljning med våra specialister.

Home » Affärsutveckling

Affärsutveckling i Stockholm för säljchefer, säljorganisationer och säljare

På Skoog Stjerna erbjuder vi affärsrådgivning inom säljledning och tillväxt. Vi skräddarsyr säljutbildning, föreläsningar och coachning av chef samt team för att maximera er organisations framgång. Vi har hjälpt hundratals företag med inspiration, strategier och utbildning inom sälj.

Genom våra affärsutvecklingstjänster hjälper vi såväl företag att nå tillväxt som individer att utvecklas inom sälj.

Hur arbetar Skoog Stjerna med coachning och utveckling av sälj?

Vi erbjuder en rad tjänster inom säljutveckling och rådgivning för att möta behoven hos olika företag och säljteam. Vår arbetsprocess innebär att vi noggrant analyserar er nuvarande situation, identifierar områden för förbättring och utvecklar handlingsplaner som är specifikt anpassade till era behov. Våra tjänster utförs oftast som coachning, föreläsning eller utbildning för att såväl finnas som bollplank som för att lösa problem eller hjälpa dig driva en förändring.

Alla har behov av affärsutveckling

Alla organisationer måste veta att marknaden ständigt utvecklas och att förändring är oundvikligt. Extra viktigt är det för organisationer som:

  • Står inför strategiska förändringar eller tillväxtfas.
  • Behöver förbättra ledarskapet och teamets prestationer inom sälj.
  • Behöver inspiration och motivation för att kunna ta nästa steg inom sälj eller säljledning.

Säljutbildning

Stärk ledarskapet och teamets samarbetsförmåga med våra skräddarsydda säljutbildningar. Vi fokuserar på att identifiera motivation, hinder och outvecklad kapacitet för att ge säljorganisationer och dess ledarskap metoder och verktyg för att för att öka produktiviteten och effektivisera ledarskap och team.

Föreläsning inom försäljning

Vi erbjuder föreläsningar inom värdebaserad försäljning och hur förtroende idag är den viktigaste komponenten för att lyckas inom försäljning och i kundrelationer. Föreläsning inom försäljning under ledning av Ken Skoogs stora engagemang och höga energi ger säljteam och organisationer nya insikter och ökad motivation.

Coachning av säljchef, säljteam och säljare

Våra assessment program hjälper er att identifiera och utvärdera era talanger. Med avancerade metoder och verktyg erbjuder vi objektiva bedömningar för att säkerställa rätt matchning av färdigheter och kulturpassform.

Kontakta oss om du vill utveckla din affär

Vi hör av oss så fort som möjligt för att höra mer om ditt behov och hur vi kan stärka din organisation inom affärs- och säljutveckling.

Telefon
Tack för ditt meddelande! Vi hör av oss så snart vi kan.
Ett fel har uppstått. Vänligen se till att din e-post är korrekt ifylld.

Adress

Skoog Stjerna
Kungsgatan 64, 111 22 Stockholm

Letar du efter något annat?

Bild på Ken Skoog

Interim Management

Vår tjänst för Interim Management säkerställer att din organisation är utrustad med rätt expertis, precis när du behöver det, utan att kompromissa med kvaliteten. Vi har ett brett nätverk av kvalificerade interimskonsulter.

Bild på Ken Skoog

Vi är experter på rekrytering av VD och styrelse, linjechefer samt affärsorienterade specialistroller. Hos oss får du en personlig och konsultativ tjänst. Alltid diskret och i nära samarbete med beställaren.