Coachning av chefer

Utveckla ditt ledarskap med coachning för VD, säljchefer och linjechefer

Home » Coachning av chefer

När du behöver stärka ditt ledarskap och nå nya höjder

På Skoog Stjerna erbjuder vi coachning för ledare som vill stärka sina ledarskapsförmågor och driva sina organisationer mot framgång. Vårt mål är att hjälpa VD, ledningsgrupper och linjechefer att utveckla ett coachande ledarskap och implementera strategier som leder till långsiktig tillväxt och effektivitet. Våra coacher är diplomerade och ICF certifierade.

Vad är fördelen med coachning chefer?

Ledarskap handlar om att använda sin egen person och insikter om hur man påverkar andra för att utveckla sitt ledarskap på ett sätt som gör det möjligt att identifiera och nå uppsatta mål. Genom ökad självkännedom och självförtroende kan ledare förbättra sin förmåga att samarbeta och kommunicera effektivt. Detta gör det också möjligt att implementera strategier som driver resultat och leder organisationen framåt.

Våra coachningserbjudanden för chefer

Våra program är utformade för att utveckla ledarskapsförmågor inom organisation och affärsstrategi för personer i ledande positioner. Vi använder en kombination av beprövade modeller, material och personlig coachning för att stärka din förmåga att leda och motivera ditt team, etablera effektiva strukturer och implementera framgångsrika strategier.

Genom individuell coachning hjälper vi dig att identifiera och övervinna dina unika utmaningar. Våra erfarna coacher arbetar nära dig för att säkerställa att du når dina personliga och professionella mål.

Leadership Coaching Program

Vi fokuserar på att utveckla ett coachande ledarskap genom att arbeta med självkännedom, kommunikation och strategisk tänkande. Detta inkluderar användning av personlighetstester som UPP (Understanding Personal Potential) för att ge insikter och främja självutveckling.
Vi är erfarna coachkonsulter som genom en kombination av beprövade modeller, material och personlig coaching arbetar med att stärka din förmåga att leda och motivera ditt team, etablera effektiv struktur och implementera framgångsrika strategier.

Detta skräddarsydda coachningsprogram fokuserar på att utveckla ledarskapsförmågor inom organisation och affärsstrategi för ledande befattningshavare inom företaget. Genom en kombination av beprövade modeller, material och personlig coaching arbetar med att stärka din förmåga att leda och motivera ditt team, etablera effektiv struktur och implementera framgångsrika strategier. Vi anpassar oss efter dina specifika behov och målsättningar för att säkerställa en påtaglig och varaktig förändring.

Kontakta oss idag

Låt Skoog Stjerna hjälpa era chefer och ledare nå nästa nivå. Kontakta oss idag för att diskutera era behov och hur vi kan stödja er i att bygga starka team och ett framgångsrikt ledarskap.

Tack för ditt meddelande. Vi hör av oss snart!
Ett fel har uppstått. Vänligen se till att din e-post är korrekt ifylld.

Adress

Skoog | Stjerna
Kungsgatan 64, 111 22 Stockholm

Letar du efter något annat?

Valter och Ken genomför Assessment Program

Assessment Program

Ta hjälp genom våra Assessment Program. Genom att använda en kombination av tester, intervjuer och praktiska uppgifter ger vi en helhetsbild av en persons styrkor och utvecklingsområden.

Executive Outplacement med Skoog Stjerna

Executive Outplacement

Executive Outplacement för att stödja era nyckelpersoner i karriärövergångar. Vårt omställningsstöd hjälper chefer och ledare att navigera genom förändringar och hitta nya möjligheter