Ledarskapsutveckling

Har era ledare och chefer rätt kompetens? Vi hjälper er med rätt verktyg.

Home » Ledarskapsutveckling

Ledarskapsutveckling i Stockholm för Styrelser, VD och ledningsgrupper

Genom våra tjänster inom ledarskap och coaching stödjer vi styrelser, VD:ar och högre chefer i sitt uppdrag. Vi erbjuder även executive outplacement och assessments vid exempelvis förvärv.

Hur arbetar Skoog Stjerna med coachning och utveckling av ledarskap?

Vi erbjuder en rad tjänster inom coachning och rådgivning för att möta behoven hos olika företag. Vår arbetsprocess innebär att vi noggrant analyserar er nuvarande situation, identifierar områden för förbättring och utvecklar handlingsplaner som är specifikt anpassade till era behov. Våra tjänster utförs oftast som coachuppdrag eller projekt för att såväl finnas som bollplank som för att lösa problem eller hjälpa dig driva en förändring.

Vem behöver coachning i ledarskap och karriär?

Ledarskapsutveckling är av stor betydelse för organisationer som står inför strategiska förändringar eller befinner sig i en tillväxtfas. Det är också viktigt för de som behöver förbättra sitt ledarskap och öka teamets prestationer, liksom för organisationer som behöver stöd vid omstruktureringar, företagsförvärv eller hantering av karriärövergångar.

Coachning av chefer

Stärk ledarskapet och teamets samarbetsförmåga med våra skräddarsydda coachningsprogram. Vi fokuserar på att utveckla strategier för att öka produktiviteten och effektivisera ledarskap och team.

Executive Outplacement

Stöd era nyckelpersoner genom karriärövergångar med vår professionella outplacement-tjänst. Vi erbjuder individuellt anpassade program för att underlätta övergången till nya karriärmöjligheter.

Assessment Program

Våra assessment program hjälper er att identifiera och utvärdera era talanger. Med avancerade metoder och verktyg erbjuder vi objektiva bedömningar för att säkerställa rätt matchning av färdigheter och kulturpassform.

Varför välja Skoog Stjerna för coachning?

Expertis och Erfarenhet: Vi har lång erfarenhet inom
branschen och erbjuder skräddarsydda lösningar för era unika behov. Vi har hjälpt 100-tals företag och klienter att nå tillväxt och att utvecklas.

Resultatinriktad coachning: Vi fokuserar på att ledarskapsutvecklingen ska ge nya insikter, leda
till förändrat beteende och varaktiga resultat för individ och organisation.

Strategiskt Partnerskap: Vi är er strategiska partner inom både rekrytering och ledarskapsutveckling och arbetar nära er ledningsgrupp för att säkerställa hållbara ledare och nyckelpersoner som bidrar till er organisations långsiktiga framgång.

Skoog Stjerna är sedan lång tid en partner för oss när det gäller att rekrytera nyckelroller på både chefs- och specialistnivå inom hela företaget. De har dessutom hjälpt oss med coachning, rådgivning kring att bygga en effektiv organisation samt med assessments vid interna förflyttningar.
 
I vårt nära samarbete har det med klarhet visat sig att de är mycket engagerade, kunniga och enkla att ha att göra med. De är alltid nära till hands och kommer med egna förslag till lösningar samt har modet att på ett konstruktivt sätt utmana våra egna tankar och idéer. Vi uppskattar deras proaktivitet och det är ett rent nöje att arbeta med dem! Vi ser fram emot fortsatt samarbete för att säkerställa tillväxt och framgång för vårt företag.

Ingrid Höög, CEO Wise Group

Jon Boström

Country Manager Sverige, Norstedts Juridik

Kontakta oss för ledarskapsutveckling i Stockholm

Låt Skoog Stjerna vara er pålitliga partner inom ledarskapsutveckling och business advisory. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan stödja er bolagsstyrelse, VD och ledningsgrupp med våra skräddarsydda lösningar. Vi är här för att hjälpa er att nå era affärsmål och skapa långsiktig framgång för ledare och organisationer.

Telefon
Tack för ditt meddelande. Vi hör av oss snart!
Ett fel har uppstått. Vänligen se till att din e-post är korrekt ifylld.

Adress

Skoog Stjerna
Kungsgatan 64, 111 22 Stockholm

Letar du efter något annat?

Bild på Ken Skoog

Interim Management

Vår tjänst för Interim Management säkerställer att din organisation är utrustad med rätt expertis, precis när du behöver det, utan att kompromissa med kvaliteten. Vi har ett brett nätverk av kvalificerade interimskonsulter.

Bild på Ken Skoog

Vi är experter på rekrytering av VD och styrelse, linjechefer samt affärsorienterade specialistroller. Hos oss får du en personlig och konsultativ tjänst. Alltid diskret och i nära samarbete med beställaren.