Executive Search

När du behöver förstärka din organisation med rätt kompetens.

Home » Executive Search

Upptäck kraften i Executive Search med Skoog Stjerna

På Skoog Stjerna är vi experter inom Executive Search, specialiserade på att hitta företagsledare och exekutiva chefer för företag i Stockholm och hela Sverige. Vår passion är att skapa långvariga relationer och värdeskapande genom att matcha de bästa kandidaterna med rätt företag. Vi fokuserar på chefspositioner, kommersiella nyckelroller och styrelseuppdrag, alltid med högsta sekretess och diskretion.

Vad är Executive Search?

Executive Search, även känd som headhunting, är en rekryteringsprocess där vi aktivt söker upp och engagerar toppkandidater som inte nödvändigtvis är aktiva på arbetsmarknaden. Detta skiljer sig från traditionell rekrytering, där fokus ofta ligger på att hitta kandidater genom annonsering och ansökningsprocesser. Vår metodik innebär en djupgående analys av era specifika behov, och vi använder vårt omfattande nätverk och branschkunskap för att identifiera och kontakta de mest kvalificerade kandidaterna.

Varför välja Executive Search med Skoog Stjerna?

Med bred erfarenhet och ett omfattade nätverk av kontakter har vi genomfört framgångsrika rekryteringar inom många olika branscher. Vårt huvudmål är att säkerställa att den utvalda kandidaten inte bara passar rollen, utan även trivs och blomstrar inom er organisation. Med oss får ni även tjänster för effektiv onboarding och hållbar utveckling av er nya medarbetare.

Rekrytering

Skoog Stjerna är specialister inom rekrytering av chefer, med ett starkt fokus på att säkerställa högsta kvalitet och långsiktig avkastning på din investering.

Second Opinion

På Skoog Stjerna erbjuder vi Second Opinion-tjänster för att säkerställa att du gör rätt rekryteringsbeslut.

Hög sekretess: Vi arbetar alltid med största diskretion för att skydda både kandidatens och slutkundens integritet.

Skräddarsydd rekrytering: Varje uppdrag anpassas efter era unika behov och förutsättningar.

Bästa kandidaterna: Genom att aktivt söka upp kandidater kan vi säkerställa att ni får tillgång till de allra bästa på marknaden.

Omfattande nätverk: Vårt breda nätverk och djupa branschkunskap gör att vi snabbt kan identifiera och kontakta rätt kandidater.

”Sedan flera år samarbetar vi med Skoog Stjerna vid rekryteringar och det har givit oss insikter och leverans som är viktiga för vår tillväxt. Deras insatser sträcker sig förbi vad som är vanligt i rekryteringsbranschen, främst genom deras engagemang och förståelse för våra behov. De har satt sig in i den unika kulturen på vår arbetsplats så att de snabbt har kunnat identifiera rätt kandidater, både när det gäller kompetens och personliga egenskaper som smälter fint in i företagskulturen.”
 
Det jag särskilt uppskattar är Skoog Stjernas förmåga att utmana och uppmana oss att se nya perspektiv. Inte sällan leder det till att vi ändrar våra ingångsvärden, en approach som har givit framgångsrika rekryteringar.
 
Jag är nöjd med samarbetet och ser fram emot att fortsätta rekrytera via Skoog Stjerna. Jag rekommenderar dem gärna till den som vill ha en engagerad partner som inte bara fokuserar på att tillsätta en tjänst, utan bidrar till att hitta medarbetare som får organisationer att utvecklas.”

Ingrid Höög, CEO Wise Group

Rabi Can

Sverigechef/Country Director Sweden
HELP Försäkring

Executive search i Stockholm

Stockholm är en dynamisk och konkurrensutsatt marknad. För att hitta rätt ledare och chefer som kan driva ert företag framåt, krävs en partner med lokal insikt och global räckvidd. På Skoog Stjerna kombinerar vi vår djupa förståelse för den lokala marknaden med ett globalt perspektiv, vilket gör oss till den perfekta partnern för Executive Search i Stockholm.

Kontakta oss så hjälper vi er

Låt Skoog Stjerna hjälpa er att hitta de bästa ledarna för ert företag. Kontakta oss idag för att diskutera era behov och hur vi kan stödja er i att bygga starka team och ett framgångsrikt ledarskap.

Telefon
Tack för ditt meddelande. Vi hör av oss snart!
Ett fel har uppstått. Vänligen se till att din e-post är korrekt ifylld.

Adress

Skoog Stjerna
Kungsgatan 64, 111 22 Stockholm

Letar du efter något annat?

Bild på Ken Skoog

Interim Management

Vår tjänst för Interim Management säkerställer att din organisation är utrustad med rätt expertis, precis när du behöver det, utan att kompromissa med kvaliteten. Vi har ett brett nätverk av kvalificerade interimskonsulter.

Bild på Ken Skoog

Ledarskapsutveckling

Vi erbjuder coachningsupplägg som hjälper dig att utveckla dina ledarskapsförmågor och navigera din karriärväg. Genom personliga samtal och skräddarsydda strategier får du verktygen att nå dina professionella mål.