Projektledare

Är du en driven projektledare som vill vara med och utveckla och digitalisera utbildning inom idrottsrörelsen? Då har vi drömjobbet för dig!

SISU Förlag är en del av SISU Idrottsutbildarna och har till uppdrag att producera utbildningsmaterial för idrottsförbunden. Vi söker nu en vass Projektledare som vill vara med på en transformation med fokus på det digitala erbjudandet.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare är du ansvarig för kundrelation och budgeten för specialidrottsförbund inom olika idrotter såsom innebandy, segling, bordtennis, klättring med flera. Du har utvecklingsansvar för samarbeten och ekonomi, samt huvudansvar för framtagande av adekvat utbildningsmaterial för respektive utgivningsområde. Detta innebär att du driver, utvecklar och medverkar vid framtagande av utbildningar och utbildningsmaterial – främst i digitalt format men även tryckt. Dessutom ansvarar du för att identifiera erbjudanden och samarbeten för största möjliga medlemsnytta, samt initierar kommunikation och marknadsföring.

Tjänsten är placerad vid SISU/Riksidrottsförbundets fräscha lokaler i Idrottens Hus vid Skanstull på Södermalm i Stockholm och du rapporterar till Förlagschefen på SISU Förlag.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att:

  • arbeta med projektledning och utbildningsfrågor
  • designa utbildningsupplägg och arbeta mot utbildningsmål
  • ta fram och utvärdera innehåll och utbildningar – gärna i digitala lärmiljöer
  • arbeta med ekonomi i form av budget, offert, kalkyl

Som person är du driven, social och kommunikativ med god förmåga att övertyga och uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du är strukturerad, lösningsorienterad och noggrann med bra planeringsförmåga. Målmedvetenhet, affärsmässighet och god analytisk förmåga värdesätts också högt.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar SISU Förlag med Skoog Stjerna. Du ansöker via Ansök nu-funktionen nedan. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan, bestående av CV och några rader om varför du är rätt för tjänsten, helst så snart som möjligt då urvalsprocessen sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mary Bjelkemyr på tel 070-733 28 19, eller Valter Stjerna på tel 0733-40 09 04.

SISU Idrottsutbildarna (SISU) är idrottens eget studieförbund och arbetar med folkbildning samt utbildning inom idrottsrörelsen. Riksidrottsförbundet (RF) har till uppgift att stödja, företräda och leda idrottsrörelsen i gemensamma frågor, såväl nationellt som internationellt. Tillsammans utgör vi ett gemensamt kansli som bildar, utbildar och utvecklar idrotten i förening. Vi, det gemensamma kansliet, stödjer våra distrikt samt 72 olika specialidrottsförbund som tillsammans organiserar fler än 250 olika idrotter.

Idrottsrörelsen är inne i en dynamisk förändringsprocess. Vi bedriver idrott i förening för att ha roligt, må bra och utvecklas hela livet. Varje dag tar vi ännu ett steg på resan mot en mer nyfiken och välkomnande idrottsrörelse. Häng med på resan mot framtidens idrottsrörelse. Läs gärna om vårt strategiarbete på www.strategi2025.se.