Distriktschef, placering Eskilstuna

Stimuleras du av att leda genom andra och skapa starka, engagerade team? Har du ledarerfarenhet från personalintensiva verksamheter inom till exempel service, vård & omsorg, bemanning eller logistik?

Då ska du läsa vidare! Vi söker för kunds räkning en Distriktschef för Södermanland med placering i Eskilstuna som ska leda och utveckla distriktet. Vi söker dig som har gedigen ledarerfarenhet, som med struktur, tydlighet och glöd byggt team och goda resultat – både för affären och arbetsmiljön!

I denna roll kommer du leda din egen ledningsgrupp som består av en handfull chefer och ledningsfunktioner. Du har ansvar för hela verksamheten, ned till sista raden, i ett distrikt med många anställda och stor omsättning. Du ingår i ledningsgruppen för ett större geografiskt område med andra distriktschefer och rapporterar direkt till chefen för detta område.

Här har du möjligheten att givet ramarna för verksamheten sätta stor egen prägel på hur distriktet drivs, hur man verkar för att uppnå målen och skapa ett motiverat gäng medarbetare! Bolaget är väletablerat, har stabila ägare och är värderingsstyrt.

Ditt ansvarsområde

Leda och utveckla distriktet i linje med bolagets uppsatta mål:

  • Resultat- och personalansvar för distriktet
  • Skapa tillväxtplaner för att utveckla distriktets affärs- och verksamhetsuppdrag
  • Organisera och skapa förutsättningar för distriktet att kunna leverera och nå uppsatta mål
  • Skapa en väl fungerande ledningsgrupp som leder utifrån ett helhetsperspektiv
  • Leda, coacha och följa upp underställda medarbetare utifrån respektive ansvarsområde
  • Säkerställa god och stabil kompetens- och ledarförsörjning
  • Säkerställa en säker och utvecklande arbetsmiljö

Vem är du? Du har en positiv grundattityd, ser potential i alla och stimuleras av att skapa engagemang. Du har mångårig erfarenhet av ledarskap- och förändringsarbete, såväl strategiskt som operativt. Som en självklar del av att skapa tillväxt har du erfarenhet av sälj- och marknadsarbete med goda resultat. Du är trygg i ditt ledarskap och är bra på att få ledare, medarbetare och verksamheter att växa. Vi ser det som ett plus om du har lett genom andra chefer och arbetat med förändringsledning.

Hoppas att detta stämmer med vem du är, drivs av och att du ser potentialen i att få driva ett stort distrikt för att skapa ett stabilt och växande affärsområde med medarbetare som känner entusiasm och glädje i sin arbetsvardag!

Tveka inte kontakta oss för att få veta mer och ansök via Ansök nu-funktionen nedan. Vi på rekryteringsföretaget Skoog Stjerna vill gärna prata med dig om denna spännande och viktiga tjänst, du når Mary Bjelkemyr på tel 0707-33 28 19 eller Valter Stjerna på tel 0733-40 09 04.