Affärsområdeschef Sparförsäkring

Vill du vara med och driva sparaffären hos Hjerta? Är du orädd och skicklig på att nätverka och skapa starka relationer?  Har du erfarenhet av försäljning och/eller förmedlarmarknaden inom sparförsäkringar mot företag?

Då ska du absolut läsa vidare!

Arbetsuppgifter och vad vi erbjuder

Du blir en nyckelspelare i uppdraget att få affärsområdet Spar att växa. Du arbetar nära VD och våra medlemmar (försäkringsförmedlare) som finns på kontor runt om i Sverige. Det primära uppdraget består i att serva och stötta förmedlarna i deras arbetet med slutkunder, både inom tjänstepension och privatsparande. Du ansvarar även för framtagande av nya produkter och upplägg för medlemskåren. Allt i samråd med förmedlarna för att på bästa sätt möta deras behov och önskemål.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

  • Leda arbetet inom affärsområdet operativt och strategiskt, med personalansvar för två medarbetare
  • Leda produktutveckling och verka för att Hjerta profilerar sig inom sparområdet
  • Skapa tillväxt genom att attrahera fler förmedlare och vårda förmedlarkollektivet
  • Leda förhandlingar och upphandlingar med försäkringsgivare
  • Representera och presentera Hjertas erbjudande i nätverk, referensgrupp, event, samarbeten, kundrelationer m.fl.

Vem är du?

Det absolut viktigaste är att du brinner för att skapa tillväxt, att du är lösningsorienterad och tar egna initiativ. Du är fokuserad och har passion för att skapa värde för såväl kunder som rådgivare. Du har troligen dessutom:

  • En gedigen bakgrund inom sparförsäkring, allra helst både mot företag och privatpersoner. Sannolikt har du arbetat som rådgivare, KAM, Account Manager eller liknande.
  • Du har stort och brett kontaktnät inom branschen, gärna bestående av förmedlare och försäkringsrådgivare.
  • Du har förmåga att bygga relationer och kommunicera med såväl nya som befintliga kontakter.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Hjerta med Skoog Stjerna. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan, bestående av CV och några rader om varför just du är rätt för tjänsten. Du ansöker genom “Ansök nu” knappen nedan. Varmt välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ken Skoog på 070-444 38 80 eller Mary Bjelkemyr på 070-733 28 19.

Om Hjerta

Hjerta är ett ledande rådgivningsföretag inom försäkring och sparande. Vi möter behoven hos företag och individer med vårt breda erbjudande, vår starka lokala närvaro och den stora organisationens möjligheter och fördelar. Vi levererar värde för våra kunder genom engagemang, trygghet och innovation. Idag finns vi på fler än 40 orter runt om i Sverige. Vi fortsätter att växa och skapa framtidens bästa rådgivarkoncern nära våra kunder.