Chief Commercial Officer till Meritmind

Brinner du för tillväxt med kvalitet och vill vara drivande i vår fortsatta tillväxtresa?

Vill du bli Meritminds nya Chief Commercial Officer?

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Bolaget erbjuder tjänster inom förändringsledning, interimstjänster, rekrytering, bemanning och kompetensutveckling. Bolaget är, med en halv miljard i omsättning och sina 350 anställda, ledande inom sin nisch och har höga ambitioner framåt. 

Om rollen

Du driver utvecklingen av vår försäljning och ansvarar för hela kundresan och kundupplevelsen. Du har ett indirekt ledarskap för alla i bolaget som säljer in våra tjänster samt har personalansvar för marknadsfunktionen. Som Chief Commercial Officer har du ett helhetsansvar för bolagets försäljningsbudget och du har också en betydelsefull och aktiv roll i företagsledningen med en delaktighet i företagets övergripande strategier, utvecklingsinitiativ och företagskultur.

Din bakgrund

Vi söker dig som är en strategisk, driven och erfaren kommersiell ledare och som vet vad det innebär att arbeta i såväl konsultbolag som tillväxtbolag. Du har förmågan att skapa struktur samt välfungerande arbetsprocesser i en tempofylld vardag. Du förstår också vikten av att vara ett föredöme och bidra till en stark försäljningskultur som genomsyrar hela bolaget.

Färdigheter och erfarenhet

  • Minst 10 års erfarenhet av att framgångsrikt leda och utveckla försäljningsorganisationer
  • Bred och djup förståelse för digitala sälj och marknadsaktiviteter
  • Stark ledare med erfarenhet av personalansvar samt av att driva utveckling tvärfunktionellt i samarbete med andra chefer och medarbetare
  • Erfarenhet av att arbeta gentemot CFOer som målgrupp
  • Erfarenhet av att rekrytera och utveckla medarbetare inom försäljning
  • Förståelse för konsultaffären och förändringsledning, samt vikten av att leverera kvalitet och förtroende i alla delar av såväl försäljningsprocesser som i leverans

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Meritmind med Skoog Stjerna. Du ansöker via Ansök nu-funktionen nedan. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ken Skoog på tel 070-444 38 80.

Om Meritmind

Meritmind grundades år 2000 och har sedan dess vuxit organiskt till en omsättning om en halv miljard. Företaget har idag kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås, Linköping och Jönköping. Varumärket är välkänt och starkt inom ekonomiområdet. Företagets tillväxt sker med fokus på kvalitet, lönsamhet och glädje. Meritmind är kommersiella – med omtanke! 

Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se