Säljare

Söker du en säljroll som innebär variation, utrymme att påverka och stor potential att växa affären? Vill du även bidra till att de som arbetar i förskolan och skolan får den kompetensutveckling de behöver? Då har du kommit rätt!

Arbetsuppgifter
Som säljare på Gothia Kompetens arbetar du med lösningsorienterad försäljning med ansvar för att nå uppsatta mål genom att självständigt och proaktivt bearbeta och utveckla både nya och befintliga kunder. Du representerar och säljer våra produkter och tjänster, som i ökande utsträckning är skräddarsydda och helt kundunika, mot skolor och förskolor. Våra kunder är kommunala och privata huvudmän, det vill säga utbildningsförvaltningar och skolledningar. Du bearbetar verksamhetschefer, rektorer, speciallärare med flera. Du bearbetar kunden genom hela säljprocessen och skapar lösningar utifrån behov. Du är en aktiv del av hela processen från införsäljning, genomförande och uppföljning. Du ansvarar för att bearbeta kunder i Norra Sverige, från Stockholm och norrut. Vidare representerar du Gothia Kompetens på mässor, kundevent och är en ambassadör för vårt varumärke i alla led. Du rapporterar direkt till VD för Gothia Kompetens och utgår hemifrån. Tjänsten kan innebära övernattningar.

Vem är du?
För att lyckas och trivas i rollen som säljare på Gothia Kompetens tror vi att du har god erfarenhet av att arbeta med lösningsorienterad försäljning med goda säljresultat. Du har erfarenhet av att göra behovsanalys, ta fram en lösning och med den skapa ett mervärde för din kund. Du är resultatorienterad, håller en hög aktivitetsnivå och är van att arbeta med hybridförsäljning, det vill säga att du använder dig av alla moderna verktyg i ditt arbete; digitala verktyg, telefon och fysiska möten. Du är en lagspelare som delar med dig av din erfarenhet och kunskap till dina kollegor.

Att du stimuleras av utmaningar och växer genom att ta egna initiativ ser vi som viktiga egenskaper för dig att lyckas och trivas i denna roll. För att bli framgångsrik hos oss krävs det en vinnarskalle, att du trivs med mycket aktivitet samtidigt som du kan hålla en god struktur i ditt arbete. Vi tror att du brinner för att skapa mervärden för dina kunder och att du som person är positiv, uthållig och lyhörd då säljprocesserna kan vara långa och kunderna ofta är ovana köpare. Har du erfarenhet av utbildningsbranschen, skola, eller utbildningsväsendet är det meriterande.

Vi erbjuder
Du erbjuds möjligheten att ta dig an en säljroll där du får stor variation, utrymme att ta ansvar och påverka och där det finns stor potential att växa affären. Gothia Kompetens har en konkurrensfördel i och med att man erbjuder kunderna skräddarsydda och helt kundunika tjänster som därmed tillför ett stort mervärde. Gothia Kompetens har ett välkänt och starkt varumärke i utbildningsbranschen med en solid bas av befintliga kunder och du blir en del av ett härligt team som arbetar i en öppen atmosfär med stort driv i ett sammanhang som respekterar balansen i livet.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Gothia Kompetens med Skoog Stjerna. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan, bestående av CV och några rader om varför just du är rätt för tjänsten. Du ansöker genom “Ansök nu” knappen nedan. Varmt välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Valter Stjerna på tel 0733-40 09 04.

Om Gothia Kompetens
Gothia Kompetens arbetar med kompetensutveckling och kunskapsförmedling för och av oss som jobbar med förskola, skola, vård och omsorg. Tillsammans utvecklar vi både verksamheter och människorna i dem. Verksamhetsnära kompetensutveckling – för en bättre dag på jobbet. Läs mer på
www.gothiakompetens.se