HR Manager

Vill du ansvara för HR-arbetet i ett företag som är både lokalt och globalt och där kunden är i centrum?

På Arval är medarbetarna nyckeln till långsiktig framgång, varmed HR-arbetet är prioriterat, affärsnära och hands-on. I rollen som HR Manager på Arval är du en partner till verksamhetens chefer och medarbetare och stödjer dessa i HR-relaterade frågor. Du ansvarar för och driver ett affärsnära HR-arbete innefattande strategiska och operativa frågor inom hela HR-området, såsom HR-strategi kopplad till verksamhetens strategi, ledningsgruppsarbete, HR-rapportering till koncernen, lokal implementering av globala policies och initiativ, rekrytering, introduktion, performance management, compensation & benefits, talent & career management, staffing/workforce planning, training, arbetsrättsliga frågor och facklig samverkan, HR-administration med mera.

Du arbetar nära VD för Arval Sverige och rapporterar till denne, samt funktionellt till en regional HR-chef på koncernhuvudkontoret i Paris och ingår i ledningsgruppen för Arval Sverige. Tjänsten är placerad vid Arval Sveriges kontor i Danderyd.

Vem är du? 
Vi söker dig som har cirka 10 års relevant arbetslivserfarenhet inom brett HR-arbete, operativt såväl som strategiskt, från internationella matrisorganisationer med mycket rapportering. Du är intresserad av och vill förstå affären för att kunna stötta verksamheten på bästa sätt och är van att vara en aktiv medlem av ledningsgruppen. Du förstår vikten av att de ”hårda delarna” av HR är på plats innan man går vidare och arbetar med de ”mjuka delarna”. Du är bekväm med svensk arbetsrätt och van att samarbeta med lokala fack-klubbar. I botten har du akademisk examen inom HR-området, samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du självgående, pragmatisk, prestigelös och ödmjuk. Du är kommunikativt stark och smidig och duktig på att hantera intressenter i ett internationellt sammanhang. Du tar ägarskap för att driva den lokala HR-agendan, är ansvarsfull och leveranssäker, en hands-on doer.

Vi erbjuder dig
Du erbjuds en möjlighet att axla en nyckelroll för verksamheten, att ansvara för och driva HR-arbetet i en verksamhet som både är kundnära och snabbfotad, samtidigt som den är en del av ett stort globalt sammanhang. Arval är den snabbast växande aktören inom operationell leasing som ständigt utvecklar produkten och erbjudandet i takt med förändringarna i omvärlden, varmed man i närtid kommer att gå in i nya marknader och segment.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Arval med Skoog Stjerna. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan, bestående av CV och några rader om varför just du är rätt för tjänsten. Du ansöker genom “Ansök nu” knappen nedan. Varmt välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Linhart på tel 073-370 07 33, eller Valter Stjerna på tel 0733-40 09 04.

Om Arval
Arval grundades 1989 och är helägt av BNP Paribas, Arval är specialiserat på operationell leasing av fordon med full service. Arval erbjuder sina kunder – små, medelstora, stora samt internationella företag – skräddarsydda lösningar som optimerar deras anställdas mobilitet och hanterar riskerna kopplade till vagnparkshantering. Expertrådgivning och servicekvalitet, som är grunden till Arvals kundlöfte, levereras i 30 länder av cirka 7 000 anställda.