Executive Search konsult till Skoog Stjerna

Vi söker en erfaren rekryteringskonsult som vill vara en del av vårt team och vara med på vår tillväxtresa.  

Det går bra för våra kunder och det gläder oss enormt mycket! Vi tror att när det går bra för våra kunder, så går det bra för oss. Därför behöver vi bli fler och vi söker nu efter en person som kan hjälpa oss att leverera ännu bättre resultat. 

För att passa in hos oss tror vi att du: 

  • Har erfarenhet av att självständigt driva och genomföra rekryteringar av chefer och affärsorienterade specialister genom uppsökande rekrytering eller executive search. 
  • Har en övertygande personlighet och förmåga att kommunicera effektivt. Du är lyhörd för kundens och kandidatens behov och mål. 
  • Har byggt upp ett starkt nätverk av människor och har förmågan att underhålla dessa relationer genom att lyfta luren, skicka mail eller träffa dem i verkliga livet. 
  • Är en person som har ett gott sinne för humor och står ut med dåliga skämt samtidigt som du kan skratta artigt eller komma med egna ännu sämre skämt. 
  • Står stadigt i pressade situationer och kan hålla ett högt tempo i en ständigt föränderlig och komplex värld. 

Om du känner att du uppfyller dessa kriterier och vill arbeta i ett företag där frihet och ansvar är en del av kulturen, där vi jobbar hårt men också värnar om work-life balance, så är det här platsen för dig.  

Vi tror du förstår vad det är vi vill förmedla, nu vill vi veta mer om dig, så ring oss så tar vi ett snack! 
Ken: 070-444 38 80, Valter: 0733-40 09 04, Mary 070-733 28 19, Johannes 070-444 32 47 

Skoog Stjerna hjälper våra klienter med att rekrytera affärsorienterade chefspositioner, styrelse samt nya roller kopplat till tillväxt. Företaget startade 2020 av Ken Skoog och Valter Stjerna som tillsammans har över 30 års erfarenhet av chefspositioner och av rekrytering. Bolaget erbjuder sökbaserad rekrytering, fördjupad bedömning och coachning av chefer och ägare. 

Vi vill arbeta nära våra kunder och över tid. 100% av våra uppdrag kommer från tidigare kunder, personliga nätverk eller via rekommendationer. Lägger du ett ansvar på oss kan du känna dig trygg med att vi värdesätter förtroendet och alltid arbetar såväl hårt som kvalitativt för att lyckas. 

Vi tror på “RAKT” samarbete – en Reko och schysst dialog, ett Affärsmässigt fokus, att vi faktiskt har Kul ihop, och att vi respekterar varandras Tid