Executive Search konsult till Skoog Stjerna

VI FORTSÄTTER VÄXA OCH SÖKER YTTERLIGARE EN ERFAREN REKRYTERINGSKONSULT

Det går bra för våra kunder och det gläder oss!

När det går bra för våra kunder går det även bra för oss!

Så, tack vare våra kunder så behöver vi bli fler och vi söker därför en erfaren rekryteringskonsult.

📞 Du har erfarenhet av att självständigt driva och genomföra rekryteringar av chefer och affärsorienterade specialister genom uppsökande rekrytering/executive search.
📞 Du har ett stort nätverk byggt på starka relationer som du kontinuerligt underhåller genom att lyfta luren, maila, genom att faktiskt träffas.
📞 Du står ut med extremt dåliga skämt och har förmågan att skratta artigt eller komma med egna ännu sämre skämt.
📞 Du står stadigt och kan hålla ett högt tempo i en värld som ständigt förändras och där komplexitet är vardag.
📞 Du vill komma till ett bolag där ansvar under frihet råder och där vi gillar att träffas, men som också månar om Worklife Balance.

Vi tror du förstår vad det är vi vill förmedla, nu vill vi veta mer om dig, så ring oss så tar vi ett snack! 📞
Ken: 070-444 38 80, Valter: 0733-40 09 04 Cecilia; 073-370 07 33 Mary 070-733 28 19

Skoog Stjerna hjälper våra klienter med att rekrytera affärsorienterade chefspositioner, styrelse samt NYA roller kopplat till tillväxt. Företaget startade 2020 av Ken Skoog och Valter Stjerna som tillsammans har över 30 års erfarenhet av chefspositioner och av rekrytering. Bolaget erbjuder sökbaserad rekrytering, fördjupad bedömning och coachning av chefer och ägare.

Vi vill arbeta nära våra kunder och över tid. 100% av våra uppdrag kommer från tidigare kunder, personliga nätverk eller via rekommendationer. Lägger du ett ansvar på oss kan du känna dig trygg med att vi värdesätter förtroendet och alltid arbetar såväl hårt som kvalitativt för att lyckas.

Vi tror på “RAKT” samarbete – en Reko och schysst dialog, ett Affärsmässigt fokus, att vi faktiskt har Kul ihop, och att vi respekterar varandras Tid