Regionchef, placering i Lund

Vill du ta ledningen i en spännande tillväxtresa? Firesafe söker nu en resultatorienterad och driven Regionchef!

Som Regionchef för Firesafe i Lund inom Kontroll & Underhåll brandskydd är du ansvarig för försäljning och leverans av affärsområdets hela tjänsteutbud inom regionen Syd med målet att skapa lönsam tillväxt. Du kommer att leda ett team på åtta medarbetare som består av brandskyddstekniker, säljare och utbildare.

Dina huvudsakliga uppgifter är att leda, driva och utveckla affär och medarbetare inom regionen genom att:

  • På ett aktivt och engagerat sätt arbeta så att uppsatta mål nås
  • Bygga upp och utveckla långsiktiga relationer, inom och utom organisationen
  • Skapa en trygg, inkluderande och stimulerande arbetsmiljö för vårt kompetenta team

Tjänsten är placerad på Firesafes kontor i Lund och du kommer att rapportera till Affärsområdeschefen för Kontroll & Underhåll brandskydd.

Vi tror att du har erfarenhet av:

  • Liknande roller med övergripande resultatansvar, gärna i en serviceorganisation
  • Eget kundansvar för större kunder
  • Leda och coacha andra för att få dem att utvecklas

Vi söker dig som är:

  • Driven med en stark vilja att sälja och göra lönsamma affärer
  • Aktiv och entusiasmerande, du leder ditt team genom att visa vägen
  • Samarbetsvillig lagbyggare
  • Trivs i högt arbetstempo och gillar nya utmaningar

Vi erbjuder
Denna position ger dig möjligheten att ta på dig ett stort ansvar och leda vårt kompetenta team i utvecklingen av Firesafes affär och verksamhet i regionen. Du har fullt resultatansvar och får mycket frihet i ditt arbete, med stöd från vår starka organisation och kompetenta kollegor. Firesafe är Nordens främsta aktör inom brandsäkerhet och är nu inne i en spännande tillväxtfas med nya starka ägare. Sätt din prägel på vår framgångsresa!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Firesafe med rekryteringsföretaget Skoog Stjerna. Ansök genom att Ansök nu-funktionen. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, bestående av ditt CV och några rader om varför du söker och vad som gör dig till rätt person för tjänsten. Urval sker i augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mary Bjelkemyr på mary@skoogstjerna.se

Om Firesafe  

Firesafe är marknadsledare och totalleverantör i Norden inom brandskydd. Detta omfattar entreprenadtjänster, konsulttjänster, utbildningar och brandservicetjänster. Firesafe har ca 20 avdelningskontor i Norge, Sverige och Danmark. Huvudkontoret ligger i Oslo och totalt är det 900 anställda varav ca 250 i Sverige. Firesafes hela koncern omsätter drygt 1000 MNOK. Med värdegrunden professionell, kompetent och engagerad arbetar vi för ett tryggare och mer brandsäkert samhälle.

Sedan 2022 är FSN Capital ny aktiv huvudägare till Firesafe och innebär att Firesafe kommer att vara ännu bättre positionerat för framtida utveckling av koncernen både genom organisk tillväxt och ytterligare förvärv. www.firesafe.se