Verkställande Chef till Konsumenternas Bank- och finansbyrå

Vill du bidra till att konsumenterna inom bank- och värdepappersområdet får oberoende vägledning och information, samt leda ett kunnigt och engagerat team? 

Vi söker en engagerad och driven person som vill leda arbetet på Konsumenternas Bank- och finansbyrå. Som Verkställande chef för Konsumenternas Bank- och finansbyrå har du en unik möjlighet att hjälpa konsumenterna att navigera i den komplexa finansiella världen. Byrån är en stiftelse som genom oberoende vägledning, information och stöd hjälper konsumenter att fatta välgrundade beslut och vägleder dem i sakfrågor.

Du kommer att ha en nyckelroll i att säkerställa att Konsumenternas Bank- och finansbyrå fortsätter att arbeta med frågor som är viktiga för konsumenter på finansmarknaden, samtidigt som du arbetar för att upprätthålla organisationens relationer med relevanta intressenter och samarbetspartners. Som chef för Konsumenternas Bank- och finansbyrå ansvarar du för att leda och utveckla organisationen, dess personal och verksamhet.

Byrån har ett gott stöd från Konsumentverket, Finansinspektionen och finansmarknadens branschorganisationer som sitter i styrelsen.

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av att leda projekt och arbeta med konsumentfrågor inom bank- och finans
  • Kunskap om konsumentfrågor inom bank- och finansmarknaden och dess regelverk
  • En stark drivkraft att arbeta med konsumentrelaterade frågor
  • En hög grad av integritet och initiativtagande
  • Goda ledarskapsegenskaper och är en engagerad lagspelare
  • En stark förmåga att skapa goda relationer och är serviceinriktad

Vi erbjuder dig:

  • En unik möjlighet att arbeta konsumentfrågor på finansmarknaden
  • En spännande och utmanande roll med möjlighet att påverka organisationens framtida utveckling
  • En möjlighet att arbeta i en organisation med hög integritet och kunskap

Byrån har sina lokaler tillsammans med Konsumenternas Försäkringsbyrå i kvarteret Garnisonen på Östermalm i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Ansökningar behandlas löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan, utan gör det omgående via Ansök nu-funktionen!

I denna rekrytering samarbetar Konsumenternas Bank- och finansbyrå med rekryteringsföretaget Skoog Stjerna. Vid frågor kontakta Mary Bjelkemyr på tel 070-733 28 19 eller Valter Stjerna på tel 073-340 09 04.