Distriktschef Uppsala

Vill du vara med och göra skillnad och samtidigt leda en verksamhet i ständig utveckling? Då kan du vara den Distriktschef vi söker till Samhall i Uppsala!

Samhall är Sveriges största företag inom socialt ansvarstagande och skapar möjligheter för personer med funktionsnedsättning att delta i arbetslivet. Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet.

Som Distriktschef i Uppsala kommer du att ansvara för att leda och utveckla Samhalls verksamhet i distriktet med cirka 900 medarbetare och stora nationella kundkonton såsom Swedavia, IKEA och Coop med flera. Du kommer att ha personalansvar för en grupp av engagerade ledare och tillsammans med dem arbeta för att uppnå verksamhetens mål och visioner.

Du ingår i ledningsgruppen för Mälardalen med andra distriktschefer och rapporterar direkt till direktören för detta område.

Ditt ansvarsområde

Leda och utveckla distriktet i linje med bolagets uppsatta mål:

  • Resultat- och personalansvar för distriktet
  • Skapa tillväxtplaner för att utveckla distriktets affärs- och verksamhetsuppdrag
  • Organisera och skapa förutsättningar för distriktet att kunna leverera och nå uppsatta mål
  • Skapa en väl fungerande ledningsgrupp som leder utifrån ett helhetsperspektiv
  • Leda, coacha och följa upp underställda medarbetare utifrån respektive ansvarsområde
  • Säkerställa god och stabil kompetens- och ledarförsörjning
  • Säkerställa en säker och utvecklande arbetsmiljö

Vem är du? 

Du har en positiv grundattityd, ser potential i alla och stimuleras av att skapa engagemang. Du är bra på att skapa starka relationer till kunder och har ett väl utvecklat affärsmannaskap. Du har mångårig erfarenhet av ledarskap- och förändringsarbete, såväl strategiskt som operativt. Du är trygg i ditt ledarskap och är bra på att få ledare, medarbetare och verksamheter att växa. Du har god erfarenhet att leda genom andra chefer och har arbetat med förändringsledning.

Hoppas att detta stämmer med vem du är och drivs av! Vi erbjuder en utmanande och givande karriärmöjlighet i ett företag med ett mycket viktigt uppdrag.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Samhall med Skoog Stjerna. Du ansöker via Ansök nu-funktionen nedan. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan, bestående av CV och några rader om varför du är rätt för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mary Bjelkemyr, Skoog Stjerna, tel. 070-733 28 19, alternativt Valter Stjerna, tel. 0733-40 09 04. Våra fackliga kontakter är Tommy Salomonsson, Ledarna, tel. 070–3300351, Asim Zilic, SACO, tel. 070-3594515 och Siwerth Ahlm, Unionen, tel. 0705-46 87 17.

Om Samhall

Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste och största företag? Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden. Samhall erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Samhall är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på 600 orter och en årlig omsättning på cirka 8 miljarder kronor. Genom kunduppdrag utvecklar Samhall personer med funktionsnedsättning. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera. För mer information besök gärna www.samhall.se