Key Account Manager Offentlig affär

Är du en driven säljare som sporras av att jobba med konkurrenskraftiga produkter mot kommuner och regioner?

Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Vi erbjuder en utmanande och spännande roll som Key Account Manager med försäljning mot offentlig sektor. Du får använda dina kunskaper inom nyförsäljning och affärsutveckling för att driva försäljning hos en marknadsledande utgivare och leverantör av juridiska tjänster. Du kommer ha en avgörande roll med många kontaktytor både internt och externt. Bli en del av vårt team och lyft vår affär till nya höjder!

För att lyckas i rollen som Key Account Manager Offentlig affär har du troligen:

 • Erfarenhet inom en liknande befattning, där du har framgångsrikt sålt mot offentlig sektor
 • Erfarenhet av nyförsäljning, upphandlingar och en förståelse för anbudsprocessen
 • Erfarenhet av att driva och öka affärsvolymen samtidigt som du arbetar mot en klar målbild
 • Kompetens att genomföra inspirerande produktdemonstrationer med övertygande försäljningstekniker

Som person är du troligen:

 • Affärsmässig – du har en naturlig fallenhet för att se affärsmöjligheter och vet hur du kan maximera resultatet för företaget.
 • Problemlösare – du är inte rädd för utmaningar och tar ansvar för att hitta lösningar när det uppstår problem.
 • Relationsbyggare – du är en mästare på att skapa och underhålla positiva relationer med kunder och kollegor, vilket hjälper till att öka förtroendet och skapa lojala kunder.
 • Strukturerad – du är noga med att planera och organisera ditt arbete för att säkerställa att du når dina mål på ett effektivt sätt.
 • Självgående – du har förmågan att ta initiativ och ta ansvar för att uppnå uppsatta mål.

Som KAM Offentlig affär för Norstedts Juridik har du ansvar för hela säljprocessen mot offentlig sektor. Du har ansvar för att bygga relationer med relevanta beslutsfattare och påverkare.

Dina arbetsuppgifter
För att nå uppsatta mål för nyförsäljning kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att:

 • Proaktivt bearbeta nya kunder genom en metodisk och effektiv försäljningsprocess.
 • Visa upp produkten genom att genomföra flera engagerande nykundsdemonstrationer varje vecka.
 • Driv igenom avslut genom att utnyttja din projektledningsförmåga och arbeta med flera beslutsfattare på olika nivåer inom exempelvis en kommun.
 • Lämna högkvalitativa och konkurrenskraftiga anbud samt arbeta med upphandlingar och överprövningar.
 • Säkra högkvalitativa kundleads i CRM-systemet och bygg upp en pipeline av kunder med stor potential.

Du rapporterar till Jon Boström, Director of Sales and Customer Service.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Norstedts Juridik med Skoog Stjerna. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan, bestående av CV och några rader om varför just du är rätt för tjänsten. Du ansöker genom “Ansök nu”-funktionen nedan. Varmt välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mary Bjelkemyr på 070-733 28 19, eller Ken Skoog på tel 070-444 38 80.

Norstedts Juridik banar vägen för rättvisa och hjälper kunder fatta bättre beslut snabbare

Norstedts Juridik grundades för 200 år sedan. Vi har utvecklats från ett traditionellt publiceringsföretag till en digital informationsleverantör. Idag är vi en av de ledande utgivarna och leverantörerna av affärskritisk information inom juridik. Vår ambition är att vara en oersättlig samarbetspartner för alla rådgivare inom juridik.

Vår mest klassiska produkt, Sveriges Rikes Lag (den blå lagboken), gavs ut första gången 1861. Vi inledde vår digitala förändringsresa för över 25 år sedan och vår digitala informationstjänst JUNO har idag över 40 000 användare. Sveriges största advokatbyråer, domstolar, myndigheter och kommuner använder JUNO. Vi har ett brett erbjudande av juridisk fortbildning och är utgivare av lagkommentarer i det Gula respektive Blå biblioteket, Lexino, litteratur i den rödvita serien samt över 100 andra juridiska titlar årligen. Norstedts Juridik är en omtyckt arbetsgivare med mycket bra villkor och höga betyg i våra medarbetarundersökningar. Läs gärna mer om oss på www.nj.se.