HSEQ Manager

Den här rekryteringen har vi kommit långt med. Du som passar in på samtliga kvalifikationer är varmt välkommen in med din ansökan.

Välkommen till GK – här är hållbarhet och miljö viktigt på riktigt! Vi erbjuder en nyckelroll där du som brinner för miljö, kvalitet och säkerhet kan göra skillnad både hos oss och våra kunder. 

Som HSEQ Manager ansvarar du för att GK Sverige uppfyller och följer gällande regler och riktlinjer kopplade till Kvalitet, Miljö, Säkerhet och Arbetsmiljö. Du är vår interna expert på dessa frågor som stöttar och ger cheferna förutsättningarna att göra jobbet i enlighet med lagar, policys och rutiner. På GK är vi certifierade i ISO 9001, 14001, 17020 och i andra certifikat kopplade till vår verksamhet såsom el, värme, kyla och vatten. I din roll säkrar du revisioner, såväl interna som externa. Tjänsten innebär en blandning av administrativt arbete och rapportering och möten med medarbetarna ute i fält.

Tjänsten rapporterar till Verksamhetsutvecklingsdirektören i Sverige och utgår från kontoret i Solna/Stockholm.

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av att jobba med arbetsmiljö-, miljö- och kvalitetsfrågor i bolag inom service, bygg, underhållsverksamhet eller liknande. En förmåga att kunna koppla ihop verksamhetsnytta med rapporteringspunkter i kombination med ett mod att ifrågasätta och stryka delar av administration som inte gynnar verksamheten ser vi som starkt meriterande.

På GK är Miljö, Kvalitet och Arbetsmiljö högt prioriterade områden som är starkt stöttade i GKs strategiska utvecklingsarbete, G-Kraft. Här arbetar vi dagligen för en grönare framtid och i rollen som HSEQ Manager arbetar du nära ledningen där du kan göra stora avtryck. 

Kvalifikationer vi önskar att du har

  • Flera års erfarenhet av arbete med kvalitet, miljö och/eller arbetsmiljö.
  • Har arbetat med ISO-rapportering, samt andra typer av certifikat inom miljö, arbetsmiljö.
  • Erfarenhet från branscher där stor vikt ligger på kvalitet, miljö och arbetsmiljöfrågor
  • Erfarenhet av att jobba utåt i organisationen med att informera, delegera och inspirera.
  • Akademisk examen; företrädesvis civilekonom, civilingenjör eller personalvetare.

Egenskaper vi önskar att du har

  • Resultatorienterad
  • Förståelse för kopplingen mellan affär och kvalitet/miljö
  • Tydlig och pedagogisk
  • Strukturerad
  • God förmåga att driva respektive stötta aktiviteter och projekt

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar GK Sverige AB med Skoog Stjerna. Du är varmt välkommen in med din ansökan till oss bestående av din CV där dina erfarenheter som är relevanta för den här rollen framkommer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Linhart på tel 0733 700 733 eller e-post cecilia@skoogstjerna.se.

Du ansöker genom “Ansök nu”-funktionen nedan.

Om företaget

Gunnar Karlsen Sverige AB (GK) är en av Skandinaviens ledande totaltekniska entreprenörer och servicepartner, och levererar tekniska installationer till alla typer av byggnader. GK arbetar för en bättre miljö genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader samtidigt som det bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom och flera årtiondens driftserfarenhet.

Gunnar Karlsen Sverige AB är ett helägt dotterbolag till familjeägda GK Gruppen med säte i Oslo. Koncernen har mer än 3 000 medarbetare och en omsättning på ca 6 miljarder NOK. Den svenska verksamheten finns representerad över hela Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, med huvudkontor i Solna. Vi har cirka 650 medarbetare och en omsättning på 1,5 miljarder.

Läs mer på gk.se