Change Manager

Välkommen till GK – Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner.

Har du en passion för att genomföra och förankra förändringsinitiativ? Har du erfarenhet av att hantera intressenter och skapa stöd för nya processer och initiativ? Jobbar du metodiskt för att säkerställa ett framgångsrikt genomförande av förändringar?

I så fall har vi den perfekta rollen för dig som Change Manager hos oss på GK Sverige. I den här rollen ansvarar du för att leda förändringsinitiativ som stöder våra affärsmål och målsättningar, du är starkt stöttad i GK:s strategiska utvecklingsarbete, G-Kraft, och du kommer göra stora avtryck i hela företaget.

Du rapporterar till Verksamhetsutvecklingsdirektören och utgår från vårt huvudkontor i Solna Strand.

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av att jobba strukturerat med projektledning, förändringsledning och verksamhetsutveckling, gärna inom branscher som service, bygg, eller liknande. Alternativt så har du en bakgrund som managementkonsult och har jobbat med projekt i dessa branscher. Du ser möjligheter i förändringar och är orädd för att driva igenom förändring i tvärfunktionella projekt. Du är också van att effektivt hantera och engagera relevanta intressenter för att skapa stöd och förståelse för förändringar.

Kvalifikationer

  • Minst tre års erfarenhet av projektledning, verksamhetsutveckling, change management
  • Erfarenhet av att leda utvecklingsinitiativ från strategi till genomförande
  • Erfarenhet av att samverka med många olika avdelningar och intressenter inom företaget
  • Goda erfarenheter av metoder och verktyg inom förändringsarbete och projektledning
  • Akademisk examen; sannolikt civilekonom eller civilingenjör

Egenskaper

  • Initiativtagande med god genomförarförmåga
  • Förtroendeingivande, förmåga att nå fram till intressenter i olika delar av organisationen
  • Analytisk, faktabaserad och datadriven

Vad kan GK erbjuda dig?
Du erbjuds en unik möjlighet att utifrån en nyinrättad roll vara med och påverka och göra skillnad. Du kommer att spela en central roll i den förändringsresa som GK Sverige är inne på och du kommer att vara med och driva genomgripande förändringsinitiativ på nationell nivå där det du gör uppmärksammas av såväl Sverige-ledningen som GK på koncernnivå.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar GK Sverige med Skoog Stjerna. Du är varmt välkommen med din ansökan till oss bestående av ditt CV där dina erfarenheter som är relevanta för den här rollen framkommer, samt några rader om varför du söker tjänsten. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johannes Benedelle på telefon 070 – 444 32 47 eller på e-post johannes@skoogstjerna.se.

Du ansöker genom “Ansök nu”-funktionen nedan.

Om företaget
Gunnar Karlsen Sverige AB (GK) är en av Skandinaviens ledande totaltekniska entreprenörer och servicepartner, och levererar tekniska installationer till alla typer av byggnader. GK arbetar för en bättre miljö genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader samtidigt som det bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom och flera årtiondens driftserfarenhet.

Gunnar Karlsen Sverige AB är ett helägt dotterbolag till familjeägda GK Gruppen med säte i Oslo. Koncernen har mer än 3 000 medarbetare och en omsättning på ca 6 miljarder NOK. Den svenska verksamheten finns representerad över hela Sverige, från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, med huvudkontor i Solna. Vi har cirka 650 medarbetare och en omsättning på 1,5 miljarder.

Läs mer på gk.se