Distriktschef Stockholm

Är du en kundorienterad relationsbyggare som är van att leda genom andra chefer och bra på att skapa starka, engagerade team? Har du ledarerfarenhet från personalintensiva verksamheter och drivs av att skapa tillväxt?

Vi söker en Distriktschef för Stockholm Syd med placering i Västberga som ska leda och utveckla distriktet som sträcker sig från södra Stockholm till Järna. Vi söker dig som har gedigen ledarerfarenhet, som med struktur, tydlighet och glöd byggt team och goda resultat – både för affären och arbetsmiljön!

I denna roll kommer du leda din egen ledningsgrupp som består av affärschefer och ledningsfunktioner. Du har ansvar för hela verksamheten, ned till sista raden, i ett distrikt med cirka 1400 medarbetare och stora nationella kundkonton såsom Coop, Willys och IKEA med flera. Du ingår i ledningsgruppen för Mälardalen med andra distriktschefer och rapporterar direkt till chefen för detta område.

Här har du möjligheten att arbeta syftesdrivet och göra verklig skillnad i människors liv genom att verka i en organisation som är långsiktig med ett tydligt uppdrag. I denna roll får du givet ramarna för verksamheten sätta stor egen prägel på hur distriktet drivs, hur man verkar för att uppnå målen och skapar tillväxt!

Ditt ansvarsområde

Leda och utveckla distriktet i linje med bolagets uppsatta mål:

  • Resultat- och personalansvar för distriktet
  • Skapa tillväxtplaner för att utveckla distriktets affärs- och verksamhetsuppdrag
  • Organisera och skapa förutsättningar för distriktet att kunna leverera och nå uppsatta mål
  • Skapa en väl fungerande ledningsgrupp som leder utifrån ett helhetsperspektiv
  • Leda, coacha och följa upp underställda medarbetare utifrån respektive ansvarsområde
  • Säkerställa god och stabil kompetens- och ledarförsörjning
  • Säkerställa en säker och utvecklande arbetsmiljö

Vem är du? 

Du har en positiv grundattityd, ser potential i alla och stimuleras av att skapa engagemang. Du har mångårig erfarenhet av ledarskap- och förändringsarbete, såväl strategiskt som operativt. Som en självklar del av att skapa tillväxt har du erfarenhet av sälj- och marknadsarbete med goda resultat. Du är trygg i ditt ledarskap och är bra på att få ledare, medarbetare och verksamheter att växa. Du har god erfarenhet att leda genom andra chefer och har arbetat med förändringsledning.

Hoppas att detta stämmer med vem du är, drivs av och att du ser potentialen i att få driva ett stort distrikt för att skapa ett stabilt och växande affärsområde med medarbetare som känner entusiasm och glädje i sin arbetsvardag!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Samhall med Skoog Stjerna. Du ansöker via Ansök nu-funktionen nedan. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan, bestående av CV och några rader om varför du är rätt för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mary Bjelkemyr, Skoog Stjerna, tel. 070-733 28 19. Våra fackliga kontakter är Tommy Salomonsson, Ledarna, tel. 070–3300351, Asim Zilic, SACO, tel. 070-3594515 och Siwerth Ahlm, Unionen, tel. 0705-46 87 17.

Om Samhall

Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste och största företag? Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våra medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden. Samhall erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Samhall är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på 600 orter och en årlig omsättning på cirka 8 miljarder kronor. Genom kunduppdrag utvecklar Samhall personer med funktionsnedsättning. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera. För mer information besök gärna www.samhall.se