Senior Sales Manager till Intrum

Är du en erfaren och handlingskraftig säljare med erfarenhet av att arbeta med komplexa affärer?

Är du duktig på- och brinner för att generera nya och stora affärer?

Då ska du absolut läsa vidare!

Intrum är Europas klart marknadsledande kredithanteringsföretag. Bolaget erbjuder branschledande analys- och kredithanteringstjänster som bidrar till ökad lönsamhet och tillväxt för sina kunder. Mycket händer på Intrum, och nu är ett utmärkt läge för bolaget och en ny Senior Sales Manager att ta ytterligare marknadsandelar.

Du kommer att ingå i säljteamet inom New Sales och ansvara för att skapa affärsmöjligheter och att generera stora affärer. Målgruppen är bolag med minst 150 MSEK i omsättning och dina kontakter är på C-level. Du kommer driva hela försäljningsprocessen. Du kartlägger kundens affär och processer, tar reda på beslutsstrukturen och ringar in rätt kontakter för att diskutera Intrums lösningar med samt förhandlar och gör avslut. Du arbetar utifrån Intrums vedertagna och strukturerade process och självklart har du bra internt stöd för att generera affärer.

Rollen är placerad på Intrums huvudkontor i Stockholm och du rapporterar till Sales Director.

Vi erbjuder

På Intrum får du arbeta i en internationell miljö med fantastiska medarbetarede, de mest intressanta kunderna, de senaste marknadsinnovationerna och de högsta etiska standarderna. Kulturen präglas av empati, humor och ett prestigelöst förhållningssätt till kollegor och kunder. Här månar man om medarbetarna och för rätt person erbjuds goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling.

Kvalifikationer

 • Dokumenterat goda resultat från kvalificerad tjänste-, koncept-, eller lösningsförsäljning inom B2B
 • Framgångsrik erfarenhet av att generera nya kunder
 • God förståelse för företagande, nyckeltal och tillväxtstrategier
 • Relationsskapare och vana att kommunicera med beslutsfattare
 • Erfarenhet av att sälja finansiella tjänster och systemlösningar
 • Akademisk examen är meriterande

Egenskaper

 • Handlingskraftig
 • Resultatinriktad och med god affärsförståelse
 • Uthållig
 • Relationsbyggare med god förmåga att skapa förtroende hos seniora beslutsfattare
 • Stor arbetskapacitet och trivs i högt tempo
 • Trivs att arbeta i team

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Intrum Sverige med Skoog Stjerna. Du är varmt välkommen in med din ansökan till oss bestående av din CV där dina erfarenheter som är relevanta för den här rollen framkommer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ken Skoog på tel 070 444 3880

Du ansöker genom “Ansök nu”-funktionen nedan. ‘

Om företaget

Intrum är den branschledande leverantören av kredithanteringstjänster på 24 marknader i Europa. Genom att hjälpa företag att få betalt och stötta människor med deras sena betalningar, leder Intrum vägen till en sund ekonomi och spelar en viktig roll i samhället i stort. Intrum har cirka 10 000 engagerade medarbetare som hjälper cirka 80 000 företag runt om i Europa. Under 2021 hade bolaget intäkter på 17,8 miljarder kronor. Intrum har sitt huvudkontor i Stockholm och är publikt noterat på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.intrum.se